Gå til tekst

VISA/Dankort

Med et VISA/Dankort har du altid penge på dig til store og små indkøb. Betaling med kort giver stor sikkerhed, både for dig selv og for butikkerne.

VISA/Dankort

Med Swedbanks VISA/Dankort får du både et Dankort og et internationalt betalingskort i ét og samme kort. Når du bruger kortet, trækkes beløbet direkte fra din konto i banken. Du kan altid kontrollere saldoen og transaktionerne i din Internetbank. VISA/Dankort kan benyttes i mere end 75.000 forretninger, hoteller og restauranter i Danmark. Du kan hæve kontanter i alle pengeautomater, dog maksimalt 2.000 kr. pr. døgn.

Fra 1. januar 2021 ændres beløbsgrænsen fra kr. 350,00 til kr. 225,00 for kontaktløse betalinger.

 

VISA/Dankort i udlandet

Dit VISA/Dankort er også et internationalt betalingskort, som du kan bruge over hele verden. Hvis du bruger dit VISA/Dankort som hævekort i udlandet, kan der hæves op til dét beløb, der svarer til 2.000 danske kroner pr. dag. Samtidig er der en samlet forbrugsgrænse (hævning af kontanter samt brug som betalingsmiddel) på 25.000 kr. pr. løbende 30 kalenderdage.

Sådan ansøger du om et VISA/Dankort

Besøg vores kontor i København eller Kontakt os.

Bestilling af nyt kort

Du kan selv bestille et nyt kort i din Internetbank, hvis du har spærret dit nuværende kort på grund af bortkomst, eller hvis du har oprettet en ny konto, og ønsker kort til kontoen.

Aktivering af dit VISA/Dankort

Du kan aktivere dit VISA/Dankort direkte i din Internetbank.

Eller via telefon:

  • Ring til 4489 7350
  • Indtast kortnummeret som står på kortets forside - afslut med #
  • Indtast tallet 7 efterfulgt af de sidste fire cifre i dit danske CPR-nummer - afslut med #

Kortet er nu aktiveret og kan anvendes sammen med koden, som tilsendes i en separat kuvert