Gå til tekst

re:member Mastercard en verden af fordele

Med et re:member Mastercard får du økonomisk luft til drømme, forkælelse og uforudsete udgifter. Du betaler ingen oprettelse eller årsgebyr, og samtidig får du op til 25% rabat i mere end 100 netbutikker.

Du får en lang række fordele med re:member Mastercard

  • Intet årsgebyr
  • Valgfri PIN-kode
  • Op til 52 dages rentefrihed
  • Gratis afbestillingsforsikring samt bagage- og flyforsinkelsesforsikring
  • Mulighed for at opgradere til Rejseforsikring Plus
  • re:member reward fordelsprogram
  • App og separat netbank

Dit re:member Mastercard

Når det gælder reklamationsret er du bedre sikret, når du handler online med et re:member Mastercard end med Dankort. Du har mulighed for selv at vælge din PIN-kode og kan vælge samme kode som på dit Dankort. Du foretager dine køb med kortet og modtager én månedlig faktura. Efterfølgende kan du beslutte, om du vil betale hele beløbet – det koster det 0 kr. i rente – eller vælge at dele betalingen over nogle måneder. Det giver dig større fleksibilitet og mulighed for at leve mere impulsivt.

Der er tilknyttet en separat netbank til re:member Mastercard, hvor du kan se saldo, transaktioner og få vist din PIN-kode, hvis du glemmer den. Du kan komme ind i din re:member netbank direkte fra din Swedbank Internetbank.

Mastercard hjemme og i udlandet

Et re:member Mastercard giver dig handlefrihed i form af et internationalt betalingskort, som du kan bruge herhjemme, på ferien og på internettet. Mastercard er ét af de største internationale betalingskort i verden, og kan bruges mere end 32 millioner steder.

re:member app

Med re:member app får du nemt og hurtigt overblik over din saldo og dine transaktioner og har mulighed for at søge om kreditforhøjelse. re:member app er naturligvis gratis og med den, er du altid opdateret med de nyeste informationer. Du finder app’en i App Store og Google Play.

re:member reward

re:member reward er et fordelsprogram for dig, som har et re:member Mastercard. Her får du op til 15 % i reward rabat i mere end 125 netbutikker. Besøg rememberreward.dk, vælg den netbutik du ønsker at handle i, køb det du ønsker og betal med dit re:member Mastercard. Reward rabatten trækkes fra på din næste re:member faktura.

Rejseforsikring Basis

Dit re:member Mastercard indeholder automatisk Rejseforsikring Basis, som inkluderer afbestillingsforsikring samt fly- og bagageforsinkelse. Men du kan også vælge at opgradere til Rejseforsikring Plus. Det er en rejseforsikring, der blandt andet dækker sygdom, hjemtransport, og meget mere på din rejse. Rejseforsikringen udstedes af Europæiske ERV – Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab.

Ring 3342 3720 for at opgradere din rejseforsikring. Du er naturligvis også velkommen til at ringe, hvis du bare vil høre nærmere. Du kan også læse mere om Rejseforsikring Plus her.

Sådan ansøger du om et re:member Mastercard

Du skal udfylde et ansøgningsskema på re.members hjemmeside. 

Ansøgning om Mastercard 

Aktivering af dit re:member Mastercard

Når du modtager kortet er det allerede aktiveret. Underskriv kortet på bagsiden og det er klar til brug.

Pris

Der er intet årsgebyr på et re:member Mastercard. Her ser du den fulde prisliste.

Kortbetingelser og oplysningsblad

Her ser du kortbetingelser og oplysningsblad.

Priseksempel

Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. Løbetid 1 år. Fast debitorrente 21,88 %, ÅOP 19,10 %, samlede kreditomkostninger 960 kr., månedlig ydelse 913 kr. Samlet tilbagebetaling 10.960 kr.

Der tages i beregningen ikke højde for, at der hver måned skal indbetales et mindstebeløb. I beregningen er kreditten rentefri i 22 dage og tilbagebetalingen sker via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Spærring af re:member MasterCard

Hvis du har mistanke om, at dit kort er blevet misbrugt, eller du har mistet det, skal du kontakte re:member med det samme på telefon +45 33 42 37 20. Det er muligt at spærre kortet 24 timer i døgnet.