Gå til tekst

Privatkunder

Vi har de produkter og tjenester, som du har brug for i din hverdag.

 • Andelsbolig i Danmark

  Skal du ud og købe en andelsbolig, eller ønsker du at overføre et eksisterende andelsboliglån/kredit til os, så kan vi tilbyde en meget attraktiv finansiering af din andelsbolig.

  Andelsbolig
 • Finansiering af ejerbolig

  Skal du ud og købe en ejerlejlighed, en villa eller et rækkehus kan vi tilbyde en meget attraktiv finansiering af din ejerbolig.

  Finansiering af ejerbolig
 • Bolig i Sverige

  Overvejer du at købe bolig i Sverige? Vi gør dit boligkøb enkelt. Vi har kompetence og mange års erfaring fra både det svenske og det danske boligmarked.

  Bolig i Sverige

Aktuelt

Gode råd ved e-handel

Vær opmærksom på webshops, der lover dig store rabatter og fantastiske tilbud. Hvis det lyder for godt til at være sandt, er det sikkert også tilfældet.
Det lyder måske som en kliché, men ved at bruge din sunde fornuft, kommer du langt for at undgå at blive svindlet.
Du kan selv forsøge at sikre dig mod kedelige overraskelser og dyre fejltagelser, når du går på indkøb i cyberspace.

Indbetale dobbelt meget børneopsparingen

Fra 4. Maj 2018, er det blevet muligt at indbetale dobbelt så meget på børneopsparingen. Det er nu muligt at sætte op til 6.000 kr. ind om året.

Der kan hvert år sættes op til 6.000 kr. ind på kontoen. I alt kan der sættes op til 72.000 kr. ind i hele opsparingsperioden. Hertil kommer de renter, som løbende tilskrives. Der er ikke noget krav om en mindstebetaling på kontoen. Du bestemmer altså selv, hvornår og hvor meget du vil sætte ind inden for nævnte grænser.

Information till dig som överför pengar till Swedbank Sverige

Per den 1 januari 2017 gör vi några förändringar i våra kundpaket till Privatkunder som är Sundspendlare samt Danske Torpare utan finansiering.