Vi tilbyder et komplet udvalg af finansielle tjenesteydelser inden for områderne udlån, betalinger, opsparing, investeringer og forsikring. Vi servicerer og rådgiver privat og erhvervskunder med både enkle og mere komplekse behov.

Vores strategi er at være en tilgængelig fullservicebank, der tilbyder produkter og tjenester, som opfylder kunderens behov, mens vi opretholder omkostningseffektivitet og lav risiko. Strategien tager udgangspunkt i vores vision om at gøre det muligt for mennesker, virksomheder og samfund at vokse. Samtidig skal vi fremme en sund og holdbar økonomi for de mange husholdninger og virksomheder.

Som en ledende bank er vi en betydningsfuld del af det finansielle kredsløb, og vi spiller en vigtig rolle i de lokalsamfund vi opererer i. Ved at tage hensyn til miljørelaterede og sociale risici i vores virksomhed bidrager vi til mere bæredygtige virksomheder og samfund. Vores strategi bygger på at integrere bæredygtighed i vores kerneprocesser, i udlåns – og investeringsbeslutninger, i vores indkøb og vores betalingsflow.

Vores stærke sociale engagement er en del af vores arv, som har rødder i de svenske sparbanker. Vi fokuserer på at investere i uddannelsesmæssige, iværksætter- og innovationsinitiativer.