Gå til tekst

Visa/Dankort Erhverv

Med Visa/Dankort Erhverv er det nemmere at administrere dine ansattes udgifter.

Med et Visa/Dankort Erhverv fra Swedbank Danmark får I et debetkort, som giver kortholderen mulighed for at handle i såvel Danmark som i udlandet og på internettet.

Kortet tilknyttes en individuel person i virksomheden og leveres med både virksomhedens og kortholderens navn på forsiden.

Når kortholderen anvender kortet, debiteres virksomhedskontoen direkte og kan derved nemt afstemmes med de bilag som medarbejderen afleverer til bogholderiet.

For at lette admninistrationen af kortforbruget, tilbyder vi at knytte en særskilt konto til hvert enkelt Visa/Dankort Erhverv, som I udsteder til jeres medarbejdere.

Mark-up mod ECB-kurs

I dag kan du se en ny linje i dine posteringsdetaljer ”Mark-up mod ECB- kurs”, når du har foretaget en kortbetaling eller en kontanthævning i et EØS land (EU-lande samt  Island, Liechtenstein og Norge)

Procenten i denne linje er den procentuelle afvigelse på det afregnede beløb set i forhold til ECB-kursen (Europæiske Central Bank).

ECB-kursen er en referencekurs, der offentliggøres ca. kl. 16.00 CET. Kursen er udelukkende til orientering, og kan ikke benyttes til afregning af valutaer.

Årsagen til tilføjelsen af den nye linje i dine posteringsdetaljer  er en ny EU-forordning, der sigter mod at gøre det lettere for dig, som kunde, at sammenligne valutavekslingsgebyrer ved kontanthævning i et EØS land.

 

 

Omregningskurs ved brug af kortet i udland:

 

1. - Europæiske valutaer offentliggjort på www.nets.eu/valutakurser

Valutakurs på bankdagen før transaktionen cleares i "Nets" tillagt 1,0%

 

2. - Øvrige valutaer offentliggjort på  www.nets.eu/valutakurser

Valutakurs på bankdagen før transaktionen cleares i "Nets" tillagt 1,5%